ציוד מטבח למסעדות

ציוד מטבח הכרחי למסעדות

כל בעל מסעדה כיום, מודע לצורך של ציוד מתאים והכרחי למקום.

ציוד מטבח למסעדות, מעוצב בכל העיצובים שרק תוכלו לתאר.

חשוב לציין שכל כלי במטבח חייב להיות שימושי לכל מטרה, על מנת שיקל על הטבחים והשפים.

 מלבד הכלים שאנו משתמשים, נציין עוד סוג של כלים הכרחיים למטבח, כלים חד פעמיים.

דעו שהשימוש בחד פעמי במסעדות הוא גדול, עד אינסופי.

חברת סטאר פרופשיונל, משווקת כלים חד פעמיים למסעדות באיכות הגבוהה ביותר.

מה כלול בציוד מטבח למסעדות?

 

טייק אווי

כמעט כל המסעדות מבצעות משלוחים ושירותי טייק אווי, לכל הלקוחות שמעדיפים להישאר בבית, לצפות בסרט טוב או באיזו תכנית טובה בטלוויזיה. או אפילו סתם להזמין ארוחה מפנקת לבן/ת הזוג.

כשמזמינים טייק אווי, חשוב שיהיו למסעדה כלים טובים, עמידים כלפי החום ונוחים לאחיזה.

לכל מנה, חשוב שיהיה כלי מיוחד לאחסון. לדוגמא: פסטה וסלט. מצריכים כלי אחסון עמוק כדי שהרוטב לא ישפך. פוקצ'ה. מצריכה אריזת קרטון בהתאם לגודל של הפוקצ'ה.

רטבים. מצריכים גביעים לרטבים  בגדלים שונים בהתאם לרוטב.  

דיספנסר

דיספנסר, הוא מתקן שממלאים בו את הסבון ידיים או אפילו מתקן המשמש לאחסון של קורנפלקס, סוכר וכד'. נסכים שסבון ידיים חשוב לשמירת ההיגיינה והשימוש בסבון ידיים הוא אינסופי ולכן, יש צורך לרכוש סבון ידיים בסיטונאות או שקיות המתאימות לדיספנסר.

מוצרים מנייר חד פעמיים

מוצרי נייר כל כך חשובים למסעדות שאי אפשר לתאר עד כמה.

הצורך של מוצרי נייר נכללים בכמה שימושים.

ישנם הרבה סוגי נייר התואמים לכל צורך כלשהו במסעדה. בין השימושים השונים, נכללים ניגוב  הידיים לפני הארוחה או אחריה, ניקוי שולחנות, מפיות מנייר ממותגות הנמצאות על השולחן, מפיות קטנות יותר לשימוש אחר ועוד שימושים. השימוש בניירות חד פעמיים, חשובים לשמירה על ההיגיינה ושמירה על ההיגיינה, חשובה בכל מסעדה.  

היתרונות בשימוש במוצרי נייר הם רבים מאוד. כמו העלות הנמוכה שלהם והשימוש הנוח.  

מדיח כלים תעשייתי

אחרי שהבנו עד כמה מוצרים חד פעמיים חשובים למסעדות, נציין לכם עוד כלי ציוד מטבח למסעדות הכרחי, שהוא מדיח כלים תעשייתי.

מדיח כלים, כמה הוא מקל עלינו בשטיפה של הכלים. הוא מוצר כל כך הכרחי בכל מסעדה מכיוון שבאמצעותו ניתן להשתמש בכלים שוב ושוב במצב של עומס או במצב רגיל. תמיד ישנם ימים שהם יותר עמוסים וישנה תחלופה גבוהה של לקוחות. לפעמים, אין את כמות הציוד הנדרשת להוצאת המנות ולכן, חייב שיהיה מדיח כלים שיעשה את העבודה של שטיפת הכלים במינימום זמן. אף בעל מסעדה לא היה רוצה שיקרה מצב שלא יהיו לו מספיק כלים להוציא את המנות, לכן מדיח כלים הוא הפתרון לכך.

דברו איתנו

החברה שלנו תשמח לספק לכם ציוד למטבחים וציוד למסעדות באיכות הטובה ביותר שתוכלו למצוא.